dimecres, 19 de gener del 2011

Visita al Mercat Municipal

Avui dimecres 19 de gener he tingut la bonica experiència de fer una visita al Mercat Municipal de Sant Feliu de Llobregat. He estat parlant amb els comerciants de les diferents parades sobre diverses inquietuds i com sol·lucionar-les.

Penso que el Mercat s'ha de potenciar, ja que això afavoreix el desenvolupament econòmic local i a més, és un senyal d'identitat de Sant Feliu de Llobregat.

Sovint vaig al mercat, ja que aquesta proximitat amb els botiguers de Sant Feliu, del meu barri, i la confiança que m’ofereixen, difícilment la trobo en altres llocs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potenciar ? Que vols dir, potenciar aquest Mercat o potenciar el mercat municipal Si és el primer, no ho entenc, ja que des de l'ajuntament s'ha estat dient que cal un mercat nou que doni resposta a les necessitats actuals, com aparcament, noves parades, superficie d'autovenda, ... Coses que aquest edifici no pot tenir. Un nou mercat, mes gran amb més varietat i serveis és necessari, i a més podria dinamitzr comercialment una altre zona la ciutat, ja que la zona centre gracies a la reforma de Laureà Miró és un eix potent. No entendria doncs que es volgues potenciar aquet mercat, no se com, que certament és molt tradicional però està absolutament limitat per les caracteristiques de l'edifici i de l'entorn. El mercat municipal s'està morint i no s'arreglarà llençant diners en un pou com l'actual edifici. Espero que tinguis una visió de ciutat i tireu endavant un nou mercat per a que tota la ciutat pugui gaudir del seu servei.

Josefina Ruiz

Lourdes Borrell ha dit...

Benvolguda Josefina,

El mercat municipal és un punt de connexió dels santfeliuencs i santfeliuenques. La Plaça obre de dilluns a dissabtes. Té connexió amb les línies de BUS SF1 i SF2. Ofereix una superfície de 505m², i l’activitat comercial que s’hi desenvolupa fa que es palpin elements tant potents com la proximitat, la confiança i la seguretat transmesa pels paradistes, i cal fer un esforç mantenir-lo en condicions per anar-hi a comprar. Hi ha noves parades, i a més els clients poden disposar de 30 minuts d’aparcament gratuït en el pàrking municipal de Can Bertrand.

Lourdes Borrell