dissabte, 26 de febrer del 2011

Colors Mediterranis, de Valentín Lozano

Sempre és un plaer tenir una conversa amb el Valentín Lozano. No cal que parli de pintura. Les seves paraules t’impregnen de pau, armonía, experiència, ordre i raó. Aquesta manera de fer les coses les va aplicar  ahir en la sala d'exposicions del Palau Falguera, en la inauguració de l’exposició de les seves pintures que porta per nom  “Colors Mediterranis”. Cada pinzellada de les seves teles expressa un sentiment dels racons de la seva terra andalusa, a la qual li fa un homenatge.

Aquesta exposició és el primer esdeveniment de les activitats programades per l'Ajuntament i les entitats culturals andaluses de Sant Feliu per commemorar el Dia d'Andalusia.

En Valentín també  ens va oferir una petita mostra d'art flamenc, i ens va cantar alguns petits versos de poetes andalusos acompanyat d’una guitarra espanyola.



Després vaig assistir al sopar del 84è aniversari del Club Bàsquet Santfeliuenc, que organitzava aquesta entitat i que es va fer en la sala Ibèria. Allà  ens vàrem retrobar amb moltíssims membres del club, tant directius com jugadors i jugadores de les seves respectives categories, antics jugadors i amics que tenen un vincle amb el CBS, al qual li desitjo molts èxits esportius, com a tots els equips que representen la nostra ciutat.