dilluns, 21 de febrer del 2011

Visita al Barri de Roses Castellbell

El dimecres d’aquesta setmana he estat al Barri de Roses-Castellbell, acompanyada dels meus companys d’equip, Maria Tobella, Joan Grisó i Xavier Alegre, per conèixer quines són les propostes de millora i prioritats dels veïns i veïnes i comerciants del barri.

Ens varem trobar al Centre Cívic Roses, amb el president de l’Associació de Veïns del Barri Roses-Castellbell, Sr. Silvestre Gilaberte, i prop d’una vintena de veïns i veïnes del barri.

Varem visitar el Centre Cívic Roses, on l’Associació de Veïns i el Casal de la Gent Gran del bari tenen la seva seu, i que properament veurà millorat el seu sistema de climatització.

Vaig visitar la plaça de la Cooperativa. En la seva part posterior, vaig comprovar l’estat de les obres del sector Egea, on s’hi està construint vivendes de protecció oficial, un aparcament soterrat, una superfície per desenvolupar el comerç i un espai públic on hi tindrem diferents elements per l’oci esportiu i social (bàsquet, ping pong, etc.).


Varem visitar l’Institut Olorda. El qual a partir del pròxim curs, serà un centre de referència de la comarca, ja que s’hi impartirà el batxillerat artístic en les seves dues besants, tant la de dansa, teatre i música, com la de tractament de la imatge i comunicació.

Durant el recorregut varem constatar que en el c. de  Daoíz y Velarde es va fer una gran remodelació, gràcies al Fons Estatal per a l’Inversió Local de l’any 2009. Respecte al carrer Verge del Pilar, els veïns em van demanar la reparació d’un pas de vianants que no compleix els criteris d’accessibilitat y que és molt utilitzat al estar pròxim a un comerç, y que aquest pas properament s’arreglarà. El Sr. Fontanilla va incidir molt en la necessitat de la poda dels arbres del barri, que es realitzarà tenint en compte el programa de poda i la tipologia de l’arbrat.

També els vaig dir als veïns, que la Junta de Govern ha aprovat un projecte de remodelació i millora del carrer del Tibidabo, que farà que es converteixi en un tram de plataforma única.

Els veïns em van mostrar el seu agraïment per la nova il·luminació amb tecnologia LED, que hi ha instal·lat en els carrers de Carles Buigas, Joan de Batlle, Verge del Pilar, Daoíz y Velarde, Sant Gabriel i Joaquim Prats. Recentment, també es van canviar els bancs de la plaça de la Cooperativa i del carrer de Joan de Batlle.


1 comentari:

FLORS MAS LLUHI ha dit...

ESPERO QUE ALGÚN DÍA LLEGUE A MASLLUHI