dilluns, 21 de març del 2011

Amb confiança, amb il·lusió, amb tu, entre tots.

Divendres al Casal de la Gent Gran el Josep Maria Rañé va obrir l’acte de la meva presentació com a candidata a l’alcaldia de Sant Feliu i ens va fer memòria d'una llarguíssima llista d'actuacions que hem dut a terme últimament a Sant Feliu.


Ben a prop comptava amb el recolzament dels companys del PSC de Sant Feliu, de simpatitzants, de les meves companyes i companys d’equip, d’amics i amigues, de coneguts, i d’una sala de gom a gom amb les dones i homes que volen que sant Feliu continuï avançant endavant.

Durant aquests dos mandats, els governs encapçalats pel PSC han transformat en profunditat la nostra ciutat. Amb polítiques valentes destinades a recuperar el temps perdut en habitatge social, en transports públics, en manteniment i renovació urbana, en educació, en polítiques socials i en cultura, entre d’altres. I aquesta activitat no s’atura.

Estem fent una nova Escola Bressol que permetrà tenir més places per a nenes i nens.

Estem construint un nou Arxiu i un nou Centre Cívic.

Som una Ciutat referent dins el mon geganter.

Som una Ciutat viva, amb moltíssimes associacions i entitats culturals.

A partir del proper curs oferirem el Batxillerat Artístic i els nostres fills no hauran de desplaçar-se fora a estudiar.

Estem construint nous habitatges de protecció oficial i altres de lloguer de preu assequible per a facilitar l'accés a l'habitatge a tota la ciutadania.


Vull promocionar el Mercat municipal i el comerç local. Necessitem donar més vida i caliu a Sant Feliu.

Tenim una ruta modernista que té en compte edificis amb una història impressionant.

Hem rehabilitat l’espai i les naus de Can Bertrand per oferir serveis a nenes i nens que necessiten una educació especial, on a principis del segle passat, els nostres avis i besavis hi treballaven en una industria tèxtil de referència.

Vull que Sant Feliu recuperi l’autoestima. Vull que els homes i dones de Sant Feliu recuperem l’autoestima.

Crec que totes i tots tenim molt potencial per que Sant Feliu segueixi avançant en tots els seus aspectes.

Som la Capital del Baix Llobregat, i hem d’aprofitar la situació estratègica de Sant Feliu i les seves comunicacions, prop de l’aeroport del Prat i del port de Barcelona.

Vull promocionar i fomentar que al polígon El Pla s’hi puguin establir empreses de caire tecnològic.

Aposto per que a Sant Feliu s’hi pugui fer investigació i que s’hi desenvolupin activitats d'abast nacional i internacional.

M’acompanyen persones decidides i amb empenta.

M'acompanyen i em donen suport dones i homes optimistes que volen una ciutat per les persones, que ha de ser cada dia millor.

M’acompanyaven persones que tenen il·lusió i ganes de treballar, i el treball és el primer pas per tenir èxit.

Vaig tenir l'oportunitat de fer una xerradeta amb molts de vosaltres i coincidim que les coses cal fer-les ben fetes, anticipant-se, amb criteri i ordre.

Crec en les dones i en el homes de Sant Feliu.

Crec en vosaltres, i per això no us fallaré.


Serem lluitadores i lluitadors, no cedirem, no farem un pas enrere, no ens rendirem. Treballarem molt, treballarem dur, ens esforçarem i serem persistents en la feina.

Sé que ho farem. Sé que ho aconseguirem, perquè aquesta ciutat ho reclama i els seus ciutadans i ciutadanes mereixen que Sant Feliu continuï avançant cap noves fites i noves millores en el benestar i la qualitat de vida per a tothom. Amb confiança, amb il·lusió, amb tu, entre tots.