diumenge, 6 de març del 2011

Visita al Barri de Mas Lluí

El dijous 3 de març vaig fer una visita al barri de Mas Lluí, acompanyada del Xavier Alegre, per visitar l’últim barri que em quedava de la nostra ciutat i conèixer de primera ma les inquietuds i les necessitats més importants dels veïns i veïnes del barri.

Ens varem trobar en el passeig del Comte de Vilardaga amb el president i altres representants de l’Associació de Veins del barri de Mas Lluí i diversos veïns i veïnes. Vaig entrar al Bus de l’exposició "Sant Feliu 2015" i tots junts varem visitar diferents comerços del barri.

Varem passar pel costat del CEIP Marti i Pol, i el parc Europa que just allà acaba. Algunes mares em van demanar que la canal que travessa aquest parc tingui les arestes més suaus per evitar que els nens es facin mal, i també una zona de jocs, que encara no està finalitzada.

Els veïns en van demanar el canvi d’ubicació dels contenidors cap a l’altre costat del carrer, davant del Mercadona, que permetrà tenir més seguretat pels vianants. També em van comentar que hi havia algunes papereres mal fixades al terra, que el Servei de Manteniment ho repararà en breu, i un pivot davant de la vorera de l’escola Martí i Pol, que aprofitant les obres que s’hi estant duent a terme, es traurà el més aviat possible. Alguns parterres de gespa també es troben en mal estat a causa d’obres que s’hi fa.

Per les obres de construcció d’habitatges que es fan a la zona limítrofa amb el terme de Sant Just Desvern, li he entregat al seu alcalde, Sr. Josep Perpinyà, unes fotografies i li he demanat que refaci els camins que comuniquen tots dos termes.

Al barri s’hi està construint el nou Arxiu Comarcal, que estarà acabat a finals d’abril i que compartirà edifici amb el entre Cívic del barri, conjuntament amb un espaiós parc jardí al davant, que visitaré un cop estigui acabat.