divendres, 1 d’abril del 2011

La reforma del carrer del Dr. Brugarolas és molt més que una obra.

El carrer de Dr. Brugarolas es va obrir novament al trànsit el cap de setmana passat, després d’haver dut a terme obres de reforma en el tram comprès entre els carrers de la Verge del Pilar i de Josep Ricart.

La reforma feta ha constat de la urbanització i transformació del carrer en una zona de plataforma única de prioritat per als vianants. Amb això s’afavoreix la mobilitat i seguretat dels mateixos. També s’ha aprofitat en el moment de fer les obres, per fer el manteniment i millorar els serveis soterrats (clavegueram, telecomunicacions i sistema elèctric), renovar el paviment, instal·lar nou mobiliari urbà, com bancs i papereres, i arbrat nou. Les obres  es van iniciar al mes de gener i s’hi han invertit aproximadament 270.000 €.




Com a servidora pública i alcaldessa de Sant Feliu és molt gratificant comprovar com els projectes que l’ajuntament dissenya conjuntament amb la col•laboració de les veïnes i els veïns arriben a la seva culminació, i  més quan es tracta d’obres que permeten un ús directe i una millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.


I és que des de l’ajuntament entenem que la renovació urbana dels nostres carrers i places no es només una qüestió d’obres sinó que representa una aposta per la cohesió social; perquè en una ciutat les polítiques socials comencen per un bon espai públic a tots els barris i per a tothom.


Per això hem impulsat reformes com la del carrer Brugarolas al carrer Barcelona, Rupert Lladó, al carrer Sant Llorenç, Hospitalet, de Dalt, Picasso, Europa, Daoiz i Velarde, Francesc Sáez, Agustín Domingo, Santa Creu, Baix Llobregat, Carcereny i Tristany i al carrer d’Anselm Clavé.

 
Per això hem remodelat el carrer de Laureà Miró, per això hem creat la Plaça del Consell d’infants i la del 8 de Març, per això hem renovat tots els parcs infantils. Perquè estem fent de Sant Feliu la ciutat equilibrada i cohesionada que tots reclamàvem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola bon dia, la limpiza viaria sigue como siempre, hay algun inspector? creo que no! algunos ciudadanos hemos visto en varias ocasiones a trabajadoras haciendo la compra en horario de trabajo! es increible que el ayuntamiento no controle estos actos. gracias