dijous, 26 de maig del 2011

Pacte de ciutat

Diumenge 16.863 ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu van votar en 54 meses electorals en les eleccions municipals. Felicito al Sr. Jordi San José i a tota la seva candidatura per haver obtingut millor resultat que la resta. 206 vots separen les nostres candidatures.

Destaco que 391 vots van ser declarats nuls i que 927 vots van ser en blanc, cosa que indica el grau de ciutadans que no van optar per cap opció que la del vot en blanc.

Em sap greu que després de les últimes tres legislatures, Esquerra Republicana de Catalunya no hagi obtingut representació en el Consistori, ja que no ha obtingut el mínim percentatge establert.

En moments de crisi el més important és treballar per la ciutat i pels seus ciutadans, al marge dels interessos partidistes, tenint un especial interès i sensibilitat per les persones aturades, creant ocupació, reactivant l’economia i millorant les polítiques socials i de vivenda. El període que encetem, serà l’inici del soterrament, i no podem perdre aquesta oportunitat.

Per tot això cal fer un “pacte de ciutat” que ha de garantir conduir la ciutat endavant amb un govern de consens i d’unitat.