dimarts, 26 de juliol del 2011

Retallades en sanitat

Estem a finals de juliol i ja comencen a ser molts els usuaris, tant grans com nens, que no poden fer ús del servei d’urgències del CAP el Pla, i s’han de dirigir a l’hospital Moisès Broggi.
Sembla que sigui una broma que una ciutat de més de 45.000 habitants no disposi d’un servei d’urgències a la ciutat -que a més dóna servei als municipis del voltant- i s’hagin de desplaçar fora de Sant Feliu.
Si em permeteu, això és propi d’èpoques passades on els serveis eren escassos i es lluitava per instaurar-los, i en el cas que ja existissin, per millorar-los.
Aquesta és la política del govern de CiU al Parlament de Catalunya, que per estalviar diners –que se’ls gastaran en altres coses que caldria veure si beficiaran directament a la ciutadania- dons opta per suprimir serveis, que pot provocar un col·lapse de les urgències  hospitalàries, i donant prioritat a la sanitat privada sobre la pública.
Segur que si el govern de CiU pensés amb el cap, trobaria altres recursos i mesures d’estalvi que no siguin les retallades a la despesa social, que és imprescindible per mantenir la cohesió social i afavorir la igualtat d’oportunitats.   
Amb això desitjo que ningú prengui mal ni es posi malalt fins el dia 4 de setembre, que teòricament ha de tornar-se a restablir el servei. Com si això es pugues preveure tant fàcilment...


Protesta del dimecres dia 27 contra les retallades en sanitat davant del CAP RAMBLA



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria honrado y justo, que el Ayuntamiento de Sant Feliu exigiera a la Generalitat que previsión de ahorro económico tiene la eliminación de esta prestación durante este periodo, analizar si realmente era necesario este recorte o existian otras alternativas en nuestra ciudad.

Anònim ha dit...

A ver si tenemos que volver a lo años 70 cuando muchos ciudadanos salíamos en manifestación para reclamar un ambulatorio decente en Sant Feliu..¿Se acuerdan?? !!SANT FELIU SI, MANSO NOOO!!! grítábamos todos en manifestación. A quién no lo sepa le informo que los ciudadanos de Sant Feliu teníamos que visitarnos en el ambulatorio (es un decir) que había en la calle Manso de Barcelona. Lo recuerdo porque lo he vivido.. Pues yo digo....AMBULATORIOS DE SANT FELIU SI BROGGI NOOOOOOOOOOOOO!!

Anònim ha dit...

Sincerament, hem dones molta pena Sra. Borrell.
No he sigut mai del PSC però sempre l'he vista com una bona política, amb ganes de lluitar pels nostres interessos, i això, m'agradava de vosté.

¿Qué esteu fent? A les últimes setmanes m'he trobat amb un PSC canviat, com si volguéssiu ser qui no sou. Hem trobo cartells per Sant Feliu criticant al govern d'ICV-CIU, ¿perqué?. ¿Perqué ho feu?.

Hem sembla patética aquesta actitud vostra, que en lloc de parlar i d'intentar lluitar als plens pels nostres interessos ho feu per l'esquena, col·locant cartells. ¿Perqué? Mai m'agradat massa el PSC, però bé, era un partit d'esquerres, i si era d'esquerres, es mereixia el meu respecte. ¿I això qué?.Es que encara hem sento a una bombolla.

¿Aquesta és la política que voleu? Vosaltres difamant noticies y el govern desmentint-les, ¿fins quan? ¿I si dediquem el temps a lluitar als PLENS MUNICIPALS pels nostres interessos? ¿I si dediquem el temps a proposar NOVES IDEES?

Que estigueu a l'oposició no us dóna CAP DRET a estar tot el dia fastigejant a ICV-CIU, negant noves propostes, col·locant obstacles... Això no ho fa ni el PP, que està demostrant que veritablement pensen pel futur dels ciutadans, per molt que es digui en contra d'ells, a Sant Feliu m'ho han demostrat.

M'heu decepcionat senyora Borrell, vosté i tot el seu partit, ha sigut una greu decepció. Sóc d'esquerras, 100% d'esquerras, I d'Iniciativa. Però aquest comentari no està enviat desde una persona que defén el seu partit, no es confongi, envio aquest missatge com a ciutadà de Sant Feliu i qué es el que estic veient amb la meva humil opinió.

Gràcies.