diumenge, 11 de setembre del 2011

No avancem

Ja estem gairebé a mitjans de setembre i tot continua igual de malament que a finals de juliol.

El Mercat Municipal encara té el compressor espatllat i l’ajuntament ha de pagar 400€ x 3 contenidors=1200 € diaris, tal com es va dir en el Ple de juliol, per mantenir els aliments del mercat municipal en bon estat.


És lamentable que els comerciants han de transportar els aliments pel jardí, trepitjant el terra, amb els problemes d’higiene que això comporta pel menjar. A vegades plou, o fa molt de sol i calor...



Tot això és molt greu, després que la regidora de promoció econòmica digues en el Ple del juliol que faria el que calgués en el mes d’agost, i que si era necessari no farien vacances per tal de reparar aquesta avaria.

Amb els diners que esta costant el lloguer dels contenidors-nevera (l’equip de govern ja porta malgastats més de 60.000 €) que encara estem pagant tots els santfeliuencs i santfeliuenques, es podria haver pagat amb escreix l’adquisició d’un motor nou, i amb els diners sobrants es podrien invertir en augmentar l’ajuda dels llibres de text, que sembla que aquest curs no s’oferirà.