dissabte, 14 de gener del 2012

El carrer Dr. Brugarolas ha canviat.


A finals de març de l’any passat vam acabar les obres del carrer del Dr. Brugarolas, després d’haver-lo reformat, urbanitzat i transformat en plataforma única de prioritat per als vianants.

Era una obra de reforma que, entre d’altres aspectes, comportava la pacificació del trànsit que necessita la Ciutat i el barri de Roses Castellbell. Va ser un pas més per avançar en les polítiques socials.

Com a alcaldessa, n’estava molt orgullosa de la forma en que l’ajuntament dissenyava els projectes. Es va fer conjuntament amb la col·laboració dels veïns i veïnes, i  més quan es tracta d’obres que permeten un ús directe i una millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Amb els veïns es va consensuar absolutament tot. El c
lavegueram, les telecomunicacions i sistema elèctric, la renovació del paviment, el nou mobiliari urbà, com bancs i papereres, els arbres del carrer, el sentit de la circulació dels cotxes i la col·locació d’una pilona que permetia el pas dels vehicles dels veïns.
De sobte, sense avisar ningú, aquesta setmana l’ajuntament del Sr. San José decideix canviar el sentit de la circulació i d’anul·lar la pilona, cosa que fa que tot el trànsit que ho vulgui circuli per carrer i aparqui sobre les aceres, sense que ningú hi faci res per evitar-ho, tenint en compte que molts vehicles van en contra direcció, amb el perill que això comporta.
L’ajuntament ha transformat una zona de vianants en un carrer obert a la circulació, i el que és més greu, sense donar cap mena d’explicació als veïns i veïnes del c. Dr. Brugarolas.
Després l’alcalde San José s’omple la boca dient que és un gran impulsor de la participació ciutadana i que té en compte la opinió dels veïns.
Em consta que els veïns del carrer ja han començat una recollida de signatures per exposar el seu rebuig a l’acció de l’ajuntament.
Com sempre estic a la disposició de les santfeliuenques i dels santfeliuencs per tal d’ajudar a mantenir la bona cohesió de la nostra ciutat. 

4 comentaris:

Miguel ha dit...

Sra. Borrell,

No és l'ajuntament del Sr. San José, és l'ajuntament de tots i cadascún dels ciutadans de Sant Feliu, perquè així ho vàrem voler a les darreres eleccions municipals.

Salutacions,
Miguel.

Anònim ha dit...

Llàstima que ja no siguis l'alcadessa com tant t'enorgulleix esmentar. I has de tenir en compte que a tu no et van votar perquè fossis alcaldessa, si no que et va caure el càrrec del cel. Així que no t'enorgulleixis tant i sigues més humil. Que a tu l'únic que t'interessa és el poder i desbancar al señor San José. Els santfeliuencs t'importen una merda i tu l'únic que vas és a fer mal. Si segueixes en aquesta línia et cauran pals per totes bandes. Tingueu en compte. Gràcies. Salut.

Josep Garcia ha dit...

Sra.Borrell,

Des de la meva humild opinió m'agradaria creure que la política es va crear per ajudar a fer una societat democràtica, on tots els partíceps haurien d'intentar crear una societat millor per a tots.
Les seves acusacions constants al Sr.San José només fan que empitjorar la seva pròpia imatge i la seva carrera política. Com ja ha dit el senyor Miguel no és l'ajuntament del Sr.San José, és l'ajuntament de tots els santfeliuencs.

Li demano si us plau tingui la bondat de fer una política constructiva i no destructiva. Li recordo que estem en uns temps de crisi molt importants i lo millor per a tots és estar units i vostés, els polítics, són els primers que tindrien que donar exemple d'aquesta actitud.
Si us plau Sra.Borrell, prengui nota.
Salutacions cordials,
Josep García

Anònim ha dit...

Home, és veritat que és millor la política constructiva. Tan de bó.
Però jo també reclamo dels polítics crítica, crítica sana. En cas contrari els que governen poden fer el que vulguin sense que ens assebtentem.
En democràcia, el debat i el contrast de parers és essencial per a construir un pais en llibertat.

Ara bé, fa pena llegir crítiques ferotges a la senyora Borrell per fer molt menys del que va fer el sr. San José durant els darrers vuit anys: criticar sense aportar, posar pals a les rodes, insultar, mentir, recolzar treballadors ganduls (i després pagar-los una bona pasta perquè es jubilessin), recolzar querelles...

Siguem una mica seriosos. La política ha de canviar molt, ha d'avençar, sí. Però oblidar la història ens empetiteix com a pais.

Tot plegat, patètic.

PD: sra. Borrell, una mica més de nivell, si us plau.

Ramon Garcia