dissabte, 3 de març del 2012

Cap al futur

Durant aquest mes de febrer ens hem renovat.

L’agrupació dels socialistes de Sant Feliu de Llobregat hem escollit, en assemblea,  els membres de la nova executiva local i com a primer secretari de l’agrupació a Josep Maria Rañé, que també és el president del Consell del Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

En aquesta executiva s’hi ha incorporat gent jove, amb la formació i capacitat de treball que requereixen les necessitats actuals, tant difícils i canviants, en les que mirar el futur sense prejudicis i valentia esdevé una tasca vital.
Aquesta nova executiva enforteix el partit i treballarà per potenciar la presencia del PSC en l’entramat d’entitats associatives i introdueix un model organitzatiu basat en un pla de treball amb l’objectiu de recuperar el lideratge d’aquesta ciutat i el seu govern.
El PSC a Sant Feliu ha liderat aquest vuit últims anys la transformació més gran viscuda per aquesta ciutat. Hem deixat una ciutat preparada per al futur, tant des del punt de vista urbanístic com de la cohesió social, i volem continuar treballant amb transparència i rigor, tenint sempre en compte que l’ajuntament és una eina al servei de tots els ciutadans, i mai per interessos partidistes.

Ens trobem en un moment  en el que és mes important que mai fer polítiques d’esquerres i progressistes, defensar el que s’ha aconseguit amb molts esforços, com en igualtat, benestar, salut, educació, habitatge i justícia social.
La lluita contra la crisis financera no pot ser l’excusa per a destruir els avanços socials, com fan els partits conservadors (PP amb el suport de CiU).

Ens hem marcat uns objectius a complir durant aquest propers anys que ens han de permetre arribar a tots els barris de Sant Feliu i explicar quina és la nostra actuació en la política municipal, per tal que Sant Feliu vagi prosperant cada dia i surti d’aquesta inactivitat municipal que estem vivint a causa de les dues forces politiques que ens governen, i que en lloc de sumar, es resten l’una a l’altra amb conseqüències negatives per a la ciutat.
El PSC de Sant Feliu està disposat a treballar amb força i il·lusió . Amb molta il·lusió. I insisteixo, ara es el moment de mirar el futur amb confiança i valentia.